Americanes

Loteries americanes i els seus grans pots supermilionaris.

A l’hora de contemplar les loteries que es juguen a Amèrica, hem de distingir entre les loteries de North America i South Amèrica.

D’entre les moltes loteries que es juguen a North America, les més rellevants són sens dubte: Powerball, Megamillions, Lotto Amèrica, New York Lotto, Califòrnia Súper Lotto, Canadà Lotto, així com les loteries dels estats de Texas, Illinois, Florida , New Jersey o Michigan entre d’altres.

Però sens dubte les més rellevants per les seves bots supermilionaris són la MegaMillion i la Powerball

Igualment passa amb les loteries que es juguen a South Amèrica, on hi ha una gran tradició i volum de jocs, de molt variada índole.

Loteries com la Loteria Nacional de Mèxic, d’Argentina, de l’Equador, Costa Rica, o Paraguai entre d’altres.

Famoses com la Melate de Mèxic, la Loteria de la Concepció o la Polla de Beneficència a Xile, la Baloto de Colòmbia i la Loteria Leidsa de la República Dominicana, i la Mega Sena del Brasil

Majors pots de les loteries americanes

Sens dubte les dues loteries americanes que sobresurten per sobre de totes les altres, són la Powerball US i la Megamillions US.

Dues loteries que competeixen per aconseguir assolir els majors pots acumulats. Mestresses loteries han anat superant-se a si mateixes.

Els $ 656 milions que Megamillions va arribar a acumular per al sorteig del 30/3/2012, van ser superats el 2016.01.13 pel premi de $ 1586000000 de la PowerBall, fins que el passat 23/1072018 i en aquesta ocasió de nou Megamillions, torna a pujar el llistó fins a $ 1600000000.

Jugar en línia a PowerBall i Megamillions

Només, els residents a aquells estats de North America que propicien els sortejos de PowerBall i Megamillions, pot oficialment jugar a aquestes loteries milionàries, perquè el reglament de les dues obliga en cas d’obtenir premi, al fet que el cobrament es realitzi personalment, i en molts casos, fins i tot havent d’identificar.

Afortunadament i els temps han evolucionat de tal manera que avui en dia és possible jugar i participar en aquestes loteries, des de qualsevol punt de la geografia mundial, simplement a través d’una connexió a internet per a una plataforma en línia de loteria.