Et va tocar la Grossa de Sant Jordi 2018?

 

Si et va tocar la Gossa de Sant Jordi 2018, Enhorabona! encara que sigui simplement la devolució del que vas jugar.

No només no has perdut res, sinó que a més amb la teva participació has contribuït a causes socials que l’organitzador destina el benefici obtingut amb aquesta loteria.

Si per contra no has estat afortunat amb cap premi, No desesperis! Pel proper sorteig La Grossa de Cap d’Any 2018 tornaràs a tenir una nova oportunitat.

On sens dubte estaran contents és a la població de Palau d’Anglesola, al Pla d’Urgell – Lleida, on s’han repartit 1,9 milions d’euros, amb el número 46.023.

El 80% d’aquesta quantitat s’ha venut des del bar S’Abril, i el 20% restant molt repartit entre familiars dels nens de juguen a futbol al camp que limita.

Una part d’aquest primer premi de la Grossa de Sant Jordi 2018, també es va vendre a la població de Balaguer – Lleida.

Els altres premis principals de la Grossa de Sant Jordi 2018, s’han repartit de la següent manera:

 

  • 2on. Premi al nombre 06.141, venut a Granollers – Barcelona
  • 3er. Premi al nombre 46.958, també venut a Granollers – Barcelona
  • 4t. Premi al nombre 58.219, repartit entre Olot, Barcelona i per Internet
  • 5é. Premi al nombre 61.488, repartit a Lleida, Torredembarra i per Internet

El curiós d’aquesta loteria i d’altres sortejos que realitza Loteria de Catalunya, és la forma de distribució per a la venda dels diferents jocs.

On es pot comprar la Grossa de Sant Jordi o de Cap d’Any?

No hi ha uns establiments específics per a la venda com passa amb altres organismes que majoritàriament venen els seus productes en Administracions de Loteria, com és el cas de la LAE. O els diversos sortejos de l’ONCE, que majoritàriament es ven a través de venedors afiliats a l’organització.

La venda dels diversos jocs de Loteria de Catalunya es realitzes des de qualsevol punt on tinguin instal·lat un terminal que facilita la concessionària i que en general es solen trobar en estancs, bars, supermercats i similar. I naturalment per internet.

Un cas curiós és un punt de venda a la ciutat de Barcelona ja que es tracta d’un establiment de venda exclusivament de llaminadures. La Botiga de Chuches, situada a la zona de Sarrià entre les confluències dels carrers Riu de l’Ory Cardenal Vives i Tutó.

Aquest proper estiu farà un any que estan venent productes exclusivament a través del terminal informàtic, excloent productes del tipus “rasca i guanya”, atenent al tipus de clientela.