Primer premi de la Grossa de 2017

El primer premi d’aquest 2017, la Grossa de Cap d’Any, ha estat molt repartit i no només geogràficament (que també), sinó perquè el primer premi, es va vendre en dos localitats: Vilassar de Mar a Barcelona i la població Gironina de Campdorà.

Els contes clàssics en general comencen “Hi havia una vegada un poblet …” Però en aquesta ocasió, no es tracta d’un conte, si no d’una realitat.
La sort ha arribat a un poblet petit, una antiga colònia tèxtil de les més emblemàtiques de Catalunya, l’Ametlla de Merola, municipi de Puig-Reig, a la comarca del Berguedà, i de tot just 200 habitants.

Doncs hi va haver aquesta vegada, en aquest poblet, una associació, Els Pastorets de l’Ametlla de Merola, que va decidir aquest any invertir a La Grossa, en lloc de fer-ho com anys anteriors a la Loteria Nacional, i va comprar els bitllets a Campdorà.

Va realitzar unes participacions en què incloïa 10 números diferents de la Grossa de Cap d’Any, i que van vendre al preu de 5 €, i en el qual el jugador participava amb 0,40 cèntims d’euro en cada un dels 10 números. Quedava a favor de l’associació un petit marge.

I va resultar que el conte es va convertir en realitat. Un d’aquests 10 números de la Grossa de Cap d’Any 2017 era el 56.795, i per un caprici de la Deessa Fortuna, va correspondre al primer premi del sorteig, (dotat amb 100.000 al bitllet), i cadascuna de les persones que havien comprat una participació, rebrà aproximadament uns 6.800 € per la seva participació de només 40 cèntims d’euro.

Com que no és per a menys, l’alegria va córrer per tot el poblet, ja que aquest primer premi de la Grossa, estava molt repartit, i en aquest cas no es tracta d’un final de conte feliç, si no d’un principi de 2018 ple de alegria, i que serivrá en algun cas per tapar algun que un altre foradet ..

 

Altres premis de la Grossa de Cap d’Any de 2017

La resta de premis de la Grossa de Cap d’Any 2017, i no menys importants, s’han repartit entre les localitats de Terrassa, l’Ametlla del Vallès, Vic i Calaf, totes elles de la província de Barcelona i també a Barcelona ciutat.

Premis també han anat a parar a la població de Menarguens, i Vallfogona de Balaguer, a la província de Lleida i a Lleida ciutat.

A Girona, la sort es va dirigir a la ciutat de Figueres, i per a Tarragona a la població de Falset.

Aquesta cinquena edició del sorteig, ha estat la millor amb un increment en les vendes del 23% respecte de l’any anterior.

Loteria de Catalunya confirma que per a aquest sorteig s’ha triplicat la venda per internet i la demanda de participacions ha estat espectacular.
Els punts de venda autoritzats han pogut sol·licitar la quantitat de talonaris de 20 bitllets que estimaven per a la venda, a més de poder realitzar venda directa per via telemàtica de fins a 5 bitllets extra de qualsevol dels números.

Ja des del dia 1 de gener de 2018, están disponibles per a la venda els bitllets per al sorteig extraordinari de la Grossa de Sant Jordi, que enguany treu el cap enmig d’una gran expectació.